Vilka är vi

AM Lokalvård AB startade under år 2020 av Maria Haddo och vårt engagemang för att driva ett välfungerande företag med hög kvalité är vårt motto.

Vi har siktet inställt på en hög kvalité på vår lokalvård och fönsterputs där vi kommer att använda miljövänliga produkter och ett personligt bemötande till våra kunder. Bra arbetsmiljö och goda förutsättningar för vår personal, är en av våra värdegrunder i företaget Vår vision är att inom fem år kommer vi ha ett företag som har fler anställda och har avtal med företag och som är långsiktiga och hållbara. Vi kommer att erbjuda fler tjänster inom tex dödsbostädning. Utveckla företaget inom fler sektorer såsom exempelvis transport och flytthjälp.

Vi på AM Lokalvård har en 100% Nöjd-Kund-Garanti.

Socialt engagemang

Vi på AM Lokalvård jobbar inte bara med att göra rent och fint på ett miljövänligt sätt utan vi verkar också för ett bättre samhälle. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats eftersom vi vet att det ger nöjdare kunder.

Det vi är stolta över är att vi på AM Lokalvård hjälper människor som kommer till Sverige att kunna få ett bra sammanhang och en värdig livssituation med rättvis lön och framtids tro. Och ett stort tack vill vi ge till alla våra kunder som möjliggör detta. Förutom att vi månar mycket om vår personal så stödjer vi aktivt utsatta människor i samhället.